•  
  • Stripverhaal: Nooit meer bang voor de tandarts
  • Bezoekers op deze pagina: 36808

Tandartsmoppen

Moppen

Ligt een vrouw bij de tandarts: "Oe ah... au... au..., ik krijg nog liever een kind."
Tandarts: "Dat kan ook, maar dan moet de stoel wel anders"

Loopt een man met een stokbrood in zijn kont. Vraagt iemand waarom heb je een stokbrood in je reet? Zegt de man: "Ik moest van de tandarts met de andere kant eten".

Een vrouw belt de dokter en vraagt: "Dokter heb ik bij u mijn BH laten liggen?"
Dokter: "Nee."
Vrouw: "O, dan ligt hij bij de tandarts".

Komt een meisje bij de dokter, zegt de dokter: "kleed je maar vanboven uit". Het meisje kleed zich helemaal uit.
Zegt de dokter: "Dat was nou ook weer niet nodig".
Meisje: "Och van de tandarts moet het altijd wel".

Jantje bij de tandarts: "Meneer u hoeft niet te boren hoor, er zit al een gat in".

Bij de tandarts Komt een man bij de tandarts, laat zijn broek zakken en zegt tegen de tandarts: trekken !! Deze zegt: moet je niet bij mij zijn, maar bij de hoer hier tegenover... Kom ik net vandaan; nu zit er een tand in !!

Een vrouw versiert een knappe dertiger in het café. Het is lust op het eerste gezicht en nog geen tien minuten later liggen ze in haar slaapkamer. Terwijl de man vreselijk zijn best aan het doen is, zegt zij plotseling: "Gek is dat, ik ken je niet, ik weet niet eens je naam en toch denk ik dat je tandarts bent". Waarop de man verbaasd "Ja" zegt. "Sterker nog", vervolgt zij, "ik geloof dat je zelfs een heel goede tandarts bent." Niet zonder trots geeft de man toe en vraagt hoe zij dit allemaal weet. "Omdat ik er helemaal niets van voel", is het antwoord.

Een vrouw komt bij de tandarts. Zij gaat op de stoel liggen, de stoel zakt achterover. De tandarts knipt de lamp aan, brengt zijn spiegeltje en haakje bij haar mond. De vrouw laat haar arm van de leuning glijden en grijpt de tandarts in zijn kruis. "Wat doet u?", vraagt de tandarts. Zegt die vrouw: "We gaan mekaar toch geen pijn doen, hè tandarts?"

Er komt een vrouw met kiespijn bij de tandarts. Als de tandarts de kies getrokken heeft, zegt de vrouw: "Ja, het spijt me tandarts, maar ik heb geen geld bij me. Kan ik misschien in natura betalen?" "Nou vooruit dan maar," zegt de tandarts, "kleedt u zich maar snel uit achter het gordijn, dan kom ik straks wel bij u." Na tien minuten komt de tandarts achter het gordijn kijken, ligt daar die vrouw naakt, helemaal onder de zwarte vlekken. Vraagt de tandarts: "Wat moet dat voorstellen?" - "Ja," zegt de vrouw, "ik heb vanmorgen de rekening bij de kolenboer betaald."

Geen wisselgeld Een man komt terug van de tandarts en ontmoet een vriend op straat. "En hoe was het?" vraagt de vriend. "De tandarts heeft twee tanden moeten trekken in plaats van een," zegt de man. "Waarom?" "Hij kon niet teruggeven van vijfentwintig gulden."

Een man en een vrouw ontmoeten elkaar in een bar. Er wordt wat gepraat en van het een komt het ander, ze besluiten naar het huis van de vrouw te gaan. Na een paar glazen trekt de man zijn hemd uit en wast zijn handen. Vervolgens gaat de broek uit en, weer wast hij zijn handen. De vrouw, die dit ritueel gade slaat, zegt hem, “Ik durf er voor wedden dat jij een tandarts bent.” Hij, stomverbaasd, antwoordt: “Ja…. Maar hoe weet jij dat zo?” “Eenvoudig,” antwoordt ze, “Je doet niet anders dan je handen wassen.” Na verloop van tijd beginnen ze te sexen en wanneer ze klaar zijn zegt zij: “Jij moet wel een verdomd goede tandarts zijn.” Hij, stralend en glunderend na zo’n complement antwoordt blozend: “Natuurlijk ben ik een heel goede tandarts, maar hoe weet jij dat zo?” Zij, met een uitgestreken gezicht: “Nou, ik heb er niks van gevoeld!”

Een oude dame wordt door een brandweerman uit haar brandende huis gehaald. Boven op de ladder zegt de brandweerman: “Zo oma, nu even op de tanden bijten!” “Nee toch!”, zegt de oude dame, “Dan moeten we weer terug, want die liggen nog op mijn nachtkastje.”

 

Niet grappig:

Een tandarts bellen om te vragen of hij een gaatje heeft.

Een tandarts die aan mond op mond reclame doet.

Een tandarts die belt omdat hij een gaatje heeft.

Een tandarts die dreigt je bek even te verbouwen.