•  
  • Stripverhaal: Nooit meer bang voor de tandarts
  • Bezoekers op deze pagina: 12288

Tandinformatie

Over tandheelkunde is ontzettend veel te vertellen en nu ik 3 jaar bezig ben met mijn studie weet ik haast niet waar ik moet beginnen. Ik ben ook al jaren van plan geweest hier wat te schrijven, maar het kwam er telkens niet van. Nu ben ik in iedergeval begonnen en ben van plan elke dag een uur te schrijven voor tandplaza. Soms informatie over tanden en soms een blog bericht. Ik weet niet waar te beginnen, dus ik beging gewoon ergens. Soms ben ik met een verhaal langer bezig, dus er zal niet elke dag een nieuw onderwerp bij staan.

De bedoeling is dat je uiteindelijk een heleboel nuttige informatie kunt vinden op tandplaza.

Nu wil ik jou de lezer vragen,

Ik kan niet beloven dat ik heel veel onderwerpen meteen behandel, maar ik kan je input van waarover het moet gaan zeker gebruiken. Om je suggesties naar mij door te sturen kun je gebruik maken van

Update

Nou zijn we alweer heel wat jaren verder en er staat nog niet heel veel informatie. Ik ben alweer meer dan 5 jaar afgestudeerd... en ben druk met het starten van mijn praktijk. Het plan is er nog steeds... Dus wie weet heb ik op een dag zin en schrijf ik weer stukjes. We zullen het zien.