•  
  • Stripverhaal: Nooit meer bang voor de tandarts
  • Bezoekers op deze pagina: 23864

F.A.Q: Veel gestelde vragen

Vragen die wel eens gesteld zijn.

Wil je een link met me ruilen?

Ik krijg soms de vraag om een link te ruilen; een link naar een bepaalde website te plaatsen, en daarvoor in ruil een link naar deze site op een andere website. Ik doe dat alleen als ik de ruil zie zitten, dat wil zeggen, als het een interessante en toepasselijke website is en als de link naar deze website op een toepasselijke website staat.

Ik doe niet mee aan linkruil met websites die vol staan met willekeurige links met als enige doel om links te genereren.

natuurlijk kun je altijd naar tandplaza linken en link ik naar alles wat ik wil zie: links

Waar kun je die leuke mondkapjes bestellen?

Op de pagina humor staat een foto van een mondkapje met een grappig gezichtje erop.

Helaas weet ik niet waar je die kunt kopen of bestellen. Ook op de IDS 2015 in Keulen ben ik ze niet tegengekomen. Zodra ik het weet zet ik het op deze pagina. Weet jij het toevallig, mail het me.

Waarom staan er spelfouten op je website?

Ik krijg af en toe een vraag of opmerking over spelfouten op mijn website. De vraag is dan dus eigelijk waarom spel je niet altijd perfect?

Nou ik zat dus op de vrijeschool en daar leer je niet goed spellen. De enige spellingslessen die ik mij herinner zijn de "Adam en Eva woorden". Het is zelfs algemeen bekend dat mensen die op de vrijeschool hebben gezeten slechter spellen. Dus wees hierbij gewaarschuwd, stuur je kinderen nooit naar de vrije school!

Ook heb ik lang gedacht dat ik dyslectisch was, maar daar ben ik nu niet meer zeker van. De meningen zijn er over verdeeld. Ik heb het nooit officieel laten testen. In de afgelopen jaren heb ik wel mijn spelling verbeterd met een computerspel om spelling te leren. Ik krijg ook wel eens tips waar ik wat aan heb en als ik twijfel over de spelling van een woord dan zoek ik het op in google. Ik heb de spellingcontrole standaard aan staan, maar die werkt niet in mijn HTML-edit programma.

Hoe dan ook, de spelling van de teksten is niet perfect en ik vind het erg moeilijk om in een tekst een spelfout te herkennen. Als ik een spelfout herken in een door iemand anders geschreven tekst: dan denk ik: "Hoera! ik kan het, spelfouten herkennen."

Ik heb ooit besloten om me niet in te houden om dingen te schrijven omdat ik spelfouten maak. Schrijven is een manier om mij creatief te uiten, naast tekenen die ik graag doe.

Och ja en ik wil nog een bepaald boek hebben om je spelling te verbeteren: Welgespeld. Dat had ik geleend uit de bibliotheek en werkte goed, maar ik kreeg het niet optijd uit, het boek moest terug, ik had daarna weinig tijd, verhuisde enz.

Ochja op de ACTA hadden we een taaltest en daaruit kwam ik nog niet eens zo heel slecht naar voren. Ik had een erg grote woordenschat, de spelling iets onder gemiddeld en alle andere onderdelen wel oke.