•  
  • Stripverhaal: Nooit meer bang voor de tandarts
  • Bezoekers op deze pagina: 02344

Blog

IDS Keulen maart 2015

9 februari 2015

Zo, ik heb lang helemaal niets aan deze website gedaan. De reden was dat de studie tandheelkunde in België zo druk was dat ik daarnaast nergens meer tijd voor had. 5 dagen per week van 11 uur, zaterdag 11 tot 13 uur werk en zondag uitslapen, de boel bijwerken en naar de wasserette. In belië studeren is dus drukker dan in Nederland.

Ook voond ik het bloggen over mijn studie niet zo boeiend als ik had gedacht. Alle dingen die me wel aardig leken om te vermelden zakten na een paar dagen al weg. Er zijn ook genoeg mensen die over hun studie bloggen.

Nu ben ik dus afgestudeerd en heb ik wel tijd. Tijd om deze site weer op te pakken. Ik heb de filmpjes pagina en de links nagelopen en aangepast. Dan is nu het plan om meer nuttige informatie onder tandinfo te schrijven, er is zo ontzettend veel te vertellen over tandheelkunde. Voor ik aan de studie begon was alles nieuw, nu ik klaar ben weet ik heel veel en is het moeilijk kiezen. Je mag me vragen sturen via het contact formulier als je graag iets over een bepaald onderwerp wilt weten.

Vandaag is het de feestdag van apollonia, de bescherm heilige voor tandartsen en kiespijnleiders.